تبلیغات
اسپورت 400 - تارت سیب زمینی روستایی

تارت سیب زمینی روستایی

پنجشنبه 20 آبان 1395 12:06 ق.ظ

 

تارت سیب زمینی روستایی

  • تارت سیب زمینی روستایی

    1. ابتدا خمیر تارت را آماده کنید.

    2. سیبزمینیها را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، سرخ کنید تا طلایی شوند.

    3. کدو سبز، سیر، اورگانو، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه و مخلوط کنید، سپس شبت و پیازچه را به آن بیافزاییدو هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

    4. خمیر تارت آماده شده را با وردنه روی سطح آردپاشیشده بهشکل دایرهای بهقطر 30 سانتیمتر باز کنید و داخل سینی فر قرار دهید. از مخلوط آمادهشده وسط خمیر بریزید، طوریکه 4 سانتیمتر از لبه خمیر خالی بماند. در آخر، روغن زیتون و پنیر فتا را روی آن بپاشید.

    5. لبههای خمیر را بهصورت منظم به سمت داخل تا بزنید طوریکه خمیر فرم گرد پیدا کند. سینی را 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، 6. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و تارت سیبزمینی را برش دهید و سرو کنید.


برچسب ها: تارت ، سیب ، زمینی ، روستایی ،